Eee tam. Zadbany bxe też tyle sypnie.
1.9 tdi bxe padł.co kupić?
Zwiń
X
-
-
..nie przeczę...a nawet spodziewam się..... :szeroki_usmiechZamieszczone przez himiEee tam. Zadbany bxe też tyle sypnie.>>E<< by Ali, defibrylator by DGW
Komentarz
-
Tak na marginesie, czy odnotowano zgon silnika z 2010 r. ??Po 8 latach 1.9TDI ASV auto zmieniło właściciela
Komentarz
-
jeszcze chyba nie (chociaż chyba ktoś tam wymienił w ostatniej chwili), ale mój znajomy miał Tourana z końca 2009 - padłZamieszczone przez olo2411Tak na marginesie, czy odnotowano zgon silnika z 2010 r. ??
za kilka dni dam znać jak panewy u mnie wyglądająTomek
Komentarz
-
Zamieszczone przez kusnierjeszcze chyba nie (chociaż chyba ktoś tam wymienił w ostatniej chwili), ale mój znajomy miał Tourana z końca 2009 - padłZamieszczone przez olo2411Tak na marginesie, czy odnotowano zgon silnika z 2010 r. ??
za kilka dni dam znać jak panewy u mnie wyglądają
Jakim rocznikiem jeździsz ??Po 8 latach 1.9TDI ASV auto zmieniło właściciela
Komentarz
-
jestem dzisiaj po wymianie panewek (nie wytrzymałem)
ale okazało się , że na dwóch sztukach były widoczne wżery :shock:
auto z 2010 - przebieg 114 000
także dobrze się stało - spokój ducha bezcenny
założone Glyco + śruby ze skody - wsadzone miałem KSTomek
Komentarz
-
wstaw fotki jakie to te wyżeryZamieszczone przez kusnierale okazało się , że na dwóch sztukach były widoczne wżery :shock:
Komentarz
-
kusnier, ups.... A miałem nadzieję... Ja mam BXFa z 2010 - została mi nadzieja że do BXF coś innego wsadzali... No nic będzie trzeba okładać kasę :evil:SPRZEDAM! Nakładki na rączkę fotela do OII :
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...046007#1046007
Komentarz
-
-
RABIN, BXFa mam bo mój BXE powiedział poprzedniemu właścicielowi, że właśnie się rozlatuje no i się rozleciał
Czytaj poprzedniemu właścicielowi rozleciał się BXE -> ja kupiłem z zepsutym motorem-> wymieniłem motor na BXF
BXF to niby obcięte programowo BXE, nie zmienia to faktu że na silniku mam wybite BXF...
PozdrawiamSPRZEDAM! Nakładki na rączkę fotela do OII :
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...046007#1046007
Komentarz
-
wywaliłem je, wżery o średnicy ok 2-3mm
a i były dokładnie takie same jakie chcieli mi sprzedać w asoTomek
Komentarz
-
ze złości...., że niepotrzebnie się bebeszyło...., bo raczej ludziska dokumentację zdjęciową z tego robią......Zamieszczone przez kusnierwywaliłem je, wżery o średnicy ok 2-3mm
Komentarz
-
w sumie o zdjęciach nie pomyślałem , czy nie potrzebnie wymieniane -->może nieZamieszczone przez piotrek_osze złości...., że niepotrzebnie się bebeszyło...., bo raczej ludziska dokumentację zdjęciową z tego robią......Zamieszczone przez kusnierwywaliłem je, wżery o średnicy ok 2-3mm
ale teraz przynajmniej jestem spokojny ,może by jebło a może nieTomek
Komentarz
-
-
Panowie, czy problem Panewek występuje też w modelu BLS? To jest wersja z Dpf. Mam taką sprowadzona z Włoch. Rocznik 2006. Przebieg 234 tys. Grzebać silnik czy jeździć?Diesel kopci, diesel czadzi, DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI!
Komentarz
-
castagnet, osobiście nigdy nie słyszałem o tym problemie w BLS, co nie znaczy, że go nie ma, bo BLS i BXE mają takie same panewki
Komentarz
-
Ale jaja... Czyli muszę go oddać gdzieś do warsztatu... Przebieg 234tys to już nie przelewki.Diesel kopci, diesel czadzi, DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI!
Komentarz
-
castagnet, ja mam 270 tys. km i daję radę w BXE
Komentarz
-
Niedobrze, że wywaliłeś stare panewki, zwłaszcza z wżerami. To taki fetysz - trofeum na forum
A tak serio to widać, że czasem warto wymienić. Kasa nie jest ogromna, a jednak komfort w głowie jakiś.
Komentarz
-
Komentarz
-
Loteria... pamiętam, jak Ty byłeś wystraszony tematem....auto sprzedałeś, a nowy właściciel pewnie się cieszy z jazdy.Zamieszczone przez himiA tak serio to widać, że czasem warto wymienić.
wydaje mi się, że jakby były w złym stanie to fotki by się na forum znalazły....., a tak to może mechanik jeszcze je wykorzysta i ktoś jeszcze na nich pojeździ.Zamieszczone przez himiNiedobrze, że wywaliłeś stare panewki, zwłaszcza z wżerami. To taki fetysz - trofeum na forum
Komentarz
-
Gdybym zostawił sobie wtedy bxe to bym bankowo je wymienił przed osiągnięciem 100tkm (miał u mnie 85.000 km)
Komentarz
-
[/quote"piotrek_os"] wydaje mi się, że jakby były w złym stanie to fotki by się na forum znalazły....., a tak to może mechanik jeszcze je wykorzysta i ktoś jeszcze na nich pojeździ.[/quote]
o teraz to przesadzasz ,
zresztą jak ci bardzo zależy wygrzebie je z kibla i możesz je sobie wykorzystaćTomek
Komentarz
-
to żeby ci odpływu nie zapchały....bo na dwór zimno lataćZamieszczone przez kusnierzresztą jak ci bardzo zależy wygrzebie je z kibla i możesz je sobie wykorzystać
Komentarz
-
Komentarz